Hírek

Szeretettel várunk minden érdeklődőt idei első koncertünkön a rózsadombi Kapisztrán Szent János templomban, ahol a béke mellett teszünk zenénkkel hitvallást!

„Credo – Dalok a békéért”

Időpont: 2024. január 28., a 10 órás mise után
Cím: 1022 Budapest, Törökvész út 4.

szorolap lelekhang egyuttes kapisztran templom 20230128 1

Karácsonyi meglepetésként küldjük második videóklipkünket, mely a tavaly debütált „Te most is az vagy” című karácsonyi dalhoz készült!

Ezzel a számmal kívánunk áldott Karácsonyt minden kedves hallgatónknak!

Megjelent az együttes harmadik, legújabb albuma!

A lemez Krisztus hét csodáját dolgozza fel, melyekről a János-evangélium beszámol. A zenei anyag az együttes szokásához híven saját szerzeményeiből áll, a zenei stílus viszont az eddigiekhez képest sokkal több könnyűzenei elemet tartalmaz. A műsor célja, hogy a 2000 évvel ezelőtt történteket a mába emeljük, és higgyük: Krisztus ma is csodát tehet velünk!

Részletek és vásárlás

Elkészült az első „igazi” videóklipünk!

A Szeress még című szám az új, Hét csoda lemezen található, és a vak ember meggyógyításának története inspirálta a dalszöveget és a klip történetét is. Mi az, ami elvakít, mi az, ami látóvá tesz? Egy mai világban játszódó történet mentén keressük a választ…

youtube ikon

Nézd meg Youtube-csatornánkat,
ahol folyamatosan tesszük közzé dalainkat!

Megjelent az együttes második albuma!

A „Hét kapu – versekkel és dalokkal az ünnepeken át” című lemez az együttes keresztény ünnepekhez kötődő számait fogja össze egy tematikus albumba, a dalok mellett minden ünnephez egy-egy ismert magyar költő versét is megszólaltatva. Az album egy lelki utazásra hív, melynek során az adventi várakozás hangulatából indulva egészen Pünkösd kiáradó öröméig juthatunk el. A műsor segít kapcsolódni az ünnepek lényegi üzenetéhez és átélni azt a lelki átalakulást, melyen az ünnepek vezetnek végig minket.

Részletek és vásárlás

ÚJ ALBUM! Mennyek Királynéja – dalok Máriához

Az együttes a kezdetek óta rendszeres fellépője a Mária-kiállításoknak, melyeket az Istenanya alapítvány szervez. Ennek az együttműködésnek az egyik gyümölcse ez az album, amely az együttes Máriáról, Máriához szóló dalait gyűjti egy csokorba.
Az Istenanya Alapítvány gondozásában 2021. augusztus 15-én megjelent lemezen 13 zeneszám található, melyek többféle zenei stílust megszólaltatnak a klasszikus zenétől a népies hangzásig. Részben tradicionális, részben saját írású szövegekhez születtek a dalok, melyek mind az Égi Szűzről szólnak.

Részletek és vásárlás

Kapcsolat

Koncertszervezés: Tóthné Malomsoky Ildikó (20 320 0840)

Testvérszervezetünk a Lélekhang kórus.