Rólunk

A Lélekhang együttes 2010-ben szerveződött zenész baráti körből. Tagjai keresztény szellemiségű hivatásos és amatőr zenészek, akik mindennapi munkájuk mellett nagy örömmel zenélnek együtt. Az együttesből többen foglalkoznak zeneszerzéssel és versírással is, így repertoárunk nagy részét saját szerzeményeink alkotják.

2016 óta rendszeresen fellépünk a Mária-kiállítások megnyitóin, a szervezőkkel való együttműködés keretében Máriáról szóló dalaink 2021-ben CD-n is megjelentek „Mennyek Királynéja” címmel.

Lélekhang kórus

Ugyanezen év Karácsonyára megjelent második albumunk, melynek a „Hét kapu” címet adtuk. Ez a lemez a keresztény ünnepekhez kötődő számainkat fogja össze egy tematikus albumba, a dalok mellett minden ünnephez egy-egy ismert magyar költő versét is megszólaltatva.

2020-tól kezdődően rendszeresen fellépünk különböző templomokban, a műsort eddig megjelent lemezeink anyagából válogatjuk össze.

2022-ben több budapesti és vidéki koncert mellet, az Ars Sacra fesztivál keretében felléptünk a Máriaremetei Kisboldogasszony Bazilikában, ahol Mennyek Királynéja című albumunk anyagát mutattuk be.